Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس،شهروز همتی، رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی با اشاره به فعالیت و مشارکت ۳ هزار آزمایشگاه در دوران کرونا، اظهار داشت: اکنون این کار در  ۴۰۰ آزمایشگاه انجام می شود.

وی ادامه داد: در ابتدای  شیوع کرونا تنها سه آزمایشگاه  انجام تست کرونا را عملی می کردند.

همتی با اشاره به اثر نامطلوب تحریم ها در امور آزمایشگاهی کشوردر بخش دولتی و خصوصی،تصریح کرد:ابتدا تشخیص کرونا با آنفلوآنزا اشتباه گرفته می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ۷۰درصد آزمایشگاهها در مناطق مختلف کوچک هستند،گفت:در سال گذشته ۲۰ آزمایشگاه در تهران تعطیل شد.

همتی با انتقاد از حذف اررترجیحی در مسیر فعالیت آزمایشگاهها، خاطرنشان کرد:این حذف باعث بالا رفتن  ۸ برای قیمت کیت های خارجی و ۲.۵ برابری کیت داخلی می شود. 

سید مهدی بوترابی، دبیر بین الملل کنگره سیزدهم علوم آزمایشگاهی اظهار داشت:در طول دوران شیوع کرونا ۱۵ تا ۲۰ میلیون کیت کرونا در داخل کشور تولید شده و ۱۰ میلیون تست سریع نیز تولید شد.

وی با اشاره به حضور ۱۷ سخنران از کشورهای آمریکا،کانادا و آلمان در این کنگره ،بیان داشت:کیفیت کیت کرونا تولید داخل از نظر کیفی قابل مقایسه با نمونه های مختلف است.

بوترابی با بیان اینکه تنها یک درصد آزمایشات نیاز به انجام در خارج کشور را دارد، متذکر شد: این میزان مربوط به آزمایشات فوق تخصصی است.

امیر حسن زرنانی،دبیر علمی سیزدهمین کنگره بین المللی ارتقا کیفیت خدمات علوم آزمایشگاهی با اشاره به اینکه هدف این کنگره ارتقا کیفی خدمات است، افزود:بیش از ۱۰۰ شرکت مختلف آخرین فناوری های این حوزه را ارائه خواهند کرد. 

وی با اشاره به برگزاری حضوری و وبیناری این کنگره از ۲۷ تا ۳۱ اردیبهشت , گفت: انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی متولی ۲هزار آزمایشگاه در کشور است.

زرنانی با اشاره به تاسیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی در سال ۷۱،خاطرنشان کرد:این انجمن پروژه تعیین محدوده های مرجع ایرانی در برگه های آزمایشگاهی را انجام داده است که یک پروژه ملی است و ظرف دو سه ماه آینده منتشر می شود.

وی با اشاره به اهمیت فناوری های جدید مانند هوش مصنوعی در آزمایشگاهها،ابراز داشت:اکنون هوش مصنوعی وارد کار شده و یکی از موضوعات مهم این کنگره استفاده از هوش مصنوعی در انجام آزمایش است.

دبیر علمی سیزدهمین کنگره ارتقا کیفیت خدمات آزمایشگاهی با بیان اینکه مصرف الکل و مواد مخدر در جوانان یکی از چالش های ماست و این موضوع از مباحث این کنگره است،ابراز کرد:بعد از کرونا نیز دنیا شاهد بیماری ها و ویروس های مختلف خواهد بود. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آزمایشگاه تست کرونا علوم آزمایشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۴۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران

همزمان با برگزاری پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، از دستگاه میکروب‌شناسی رونمایی شد.

به گزارش مشرق از انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در حاشیه این کنگره با اشاره به فعالیت نمایشگاه جانبی آن گفت: نمایشگاهی که امسال در کنگره برپا شده مانند سنوات گذشته مورد استقبال وسیع شرکت‌های داخلی و خارجی قرار گرفته است به نحوی که بیش از ۲۱۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند.

وی افزود: در حوزه آزمایشگاه‌های پزشکی این نمایشگاه شناخته شده است و همکاران از سراسر کشور برای حضور در کنگره و نمایشگاه شرکت داشتند، که شرکت‌های دانش بنیان از داخل کشور نیز در نمایشگاه حضور داشتند و محصولات خوبی را ارائه کردند.

وی با اشاره به رونمایی که در نمایشگاه امسال انجام شد اضافه کرد: در این کنگره از دستگاهی که تحول عمده‌ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی‌ایجاد کرد رونمایی شد، این دستگاه براساس طیف سنجی کار می‌کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می‌کند.

حمزه لو همچنین در ادامه درباره اینکه راهکار برون رفت مهاجرت آزمایشگاهیان، بیان کرد: در سنوات اخیر موج مهاجرت در تمام رشته‌های پزشکی زیاد شده است و افراد مستعد که امکانات و پتانسیل کار کردن را دارند به دلیل مشکلات عدیده، مهاجرت می‌کنند.

وی افزود: اگر اتفاقاتی در حوزه آموزش این افراد بیافتد و مسیر تحصیل در علوم آزمایشگاهی کوتاه شود انگیزه این افراد برای ماندن بیشتر خواهد شد.

وی توصیه کرد: باید به حوزه آزمایشگاه‌ها توجه ویژه شود چرا که یکی از بخش‌های مهم در نظام سلامت هستند و بسیاری از تشخیص‌ها بدون آزمایشگاه امکان پذیر نیست.

حمزه‌لو گفت: باید در تمام حوزه‌ها مانند تربیت نیروی انسانی، تامین کیت، مواد و تجهیزات توجه شود تا بتوان از مهاجرت آزمایشگاهیان جلوگیری کرد.

دیگر خبرها

  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی