Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، طاهره روحانی، رئیس هیات‌مدیره یکی از شرکت دانش‌بنیان ایرانی، با اعلام تولید این کیت تشخیص کرونا که دقت و حساسیت بالایی دارد، گفت: این کیت تشخیصی با توانمندی داخلی طراحی و تولید شده است که می‌توان با استفاده از آن، آلودگی به ویروس کرونا را به سرعت تشخیص داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این کیت در دو بسته‌بندی تکی و ده‌تایی تولید شده که می‌توان از آن برای آزمایش‌های شخصی و خانگی استفاده کرد.

حساسیت 96 درصدی

این کیت دارای حساسیت 96 درصد و اختصاصیت 98 درصد بوده و نمونه‌برداری آن نیز از بزاق انجام می‌شود. زمان تشخیص در این کیت بین 10 تا 20 ثانیه است.

در این فناوری، از نانوحسگرهای شیمیایی با پایه طلا استفاده شده است که روی آن گیرنده‌های ویژه قرار گرفته که با پروتئین اسپایک ویروس کرونا برهمکنش دارد. در صورت وجود 1 نانوگرم بر میلی‌لیتر از این ویروس در نمونه، شناسایی با تغییر رنگ محلول انجام می‌شود. با توجه به سطح پایین تشخیص، آلودگی‌ در روزهای اول به ویروس کرونا با استفاده از این کیت قابل انجام است. این حد به گونه‌ای است که گاهی تست PCR نیز در این حد کم از حضور ویروس کرونا، جواب منفی کاذب می‌دهد.

کیت اختصاصی کرونا

این کیت‌ها روی ویروس آنفولانزا نیز آزمایش شده و مشخص شد که حضور ویروس آنفولانزا موجب مثبت شدن جواب تست نمی‌شود، بنابراین این کیت به صورت اختصاصی برای ویروس کرونا جواب می‌دهد. هرچند فناوری ساخت این کیت به گونه‌ای است که می‌توان با کمی تغییر در ساختار حسگر، از آن برای تشخیص اختصاصی آنفولانزا نیز استفاده کرد.

تولید 10 هزار کیت در هفته

این پروژه به صورت مشترک و با همکاری دانشگاه صنعتی قوچان، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و پارک علم و فناوری سلامت مشهد انجام شده است. در حال حاضر تولید نیمه‌صنعتی این کیت‌ها آغاز شده و ظرفیت فعلی تولید، 10 هزار کیت در هفته است.

این محصول با حمایت مرکز فناوری‌های همگرا معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری تولید و در مسیر توسعه قرار گرفته است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرخوب کیت تشخیص کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۴۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!

نزدیک به ۵ سال از عرضه اینترنت نسل پنجم می‌گذرد و حال زمان روی کار آمدن نسل ششم رسیده‌است؛ در این بین توسعه دهندگان به دنبال راه‌هایی برای استفاده کامل از پهنای باند گسترده نسل بعدی هستند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آزمایش این فناوری در ژاپن در یک دستگاه بی‌سیم، سرعت انتقال داده ۱۰۰ گیگابیت در ثانیه را نشان داد که ۱۰ برابر سریع‌تر از ۵G در اوج خود و ۵۰۰ برابر سریع‌تر از یک تلفن هوشمند متوسط ۵G است.

یک فیلم دو ساعته و با کیفیت متوسط نتفلیکس که روی گوشی پخش می‌شود، حدود ۱.۵ گیگابایت حجم دارد، بنابراین از نظر عملی، ما به دنبال این هستیم که بتوانیم هشت یا نه فیلم از این فیلم‌ها را در هر ثانیه جابجا کنیم.

نتیجه تحقیق و توسعه گسترده توسط شرکت مخابرات ژاپن NTT، اپراتور تلفن همراه ژاپنی DOCOMO و شرکت‌های الکترونیک NEC و فوجیتسو، این دستگاه از باندهای فرکانس بالا در محدوده ۱۰۰ گیگاهرتز و ۳۰۰ گیگاهرتز استفاده می‌کند و به آن امکان این را می‌دهد تا داده‌های بیشتری نسبت به استانداردهای نسل قبلی منتقل کند.

پیشرفت در فناوری ارتباطات در واقع به اشکال مختلفی از فرستنده‌ها و گیرنده‌ها نیاز دارد. در مورد سخت افزار، شایان ذکر است که این نسخه به تجهیزات بسیار پیشرفته‌ای نیاز دارد. اما با توسعه فناوری، اندازه و هزینه‌های آن تجهیزات به تدریج کاهش می‌یابد.

همچنین مهم است که به یاد داشته باشید که حداکثر سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه برای ۵G، در شرایط عالی، با استفاده از قوی ترین و بهینه ترین سخت افزار است. طبق گزارش Opensignal، متوسط سرعت ۵G برای گوشی‌های هوشمند در T-Mobile در ایالات متحده - بهترین اپراتور این کشور برای سرعت ۵G - در حال حاضر ۱۸۶.۳ مگابیت بر ثانیه است.

به عبارت دیگر، ۶G سرعت بسیار بهبود یافته را نوید می‌دهد. به گفته محققان، این فناوری در همه چیز از دانلود فیلم با وضوح بالا گرفته تا ارتباطات بین وسایل نقلیه خودران مفید خواهد بود.

نسل ششم، از نظر پهنای باند یا ظرفیت شبکه نیز یک جهش رو به جلو وجود خواهد داشت: دستگاه‌های بیشتری می‌توانند به طور همزمان متصل بمانند. اگر تا به حال سیگنال تلفن را در یک کنسرت پرجمعیت یا بازی ورزشی از دست داده باشید، با ازدحام شبکه آشنا خواهید شد، و این چیزی است که ۶G باید تمام آن‌ها را از میان ببرد.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار