Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه پروتکل درمانی کرونا وابسته به شناسایی سویه ویروس نیست؛ بهترین زمان برای انجام تست کرونا را اعلام کرد. - اخبار اجتماعی -

دکتر علیرضا ناجی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ در پاسخ به این سؤال که «تفاوت کیت‌های تشخیص اومیکرون با سایر کیت‌های تشخیص کرونا چیست؟» اظهار کرد: کیت‌هایی که در حال حاضر داریم تمام واریانت‌های موجودِ مربوط به کرونا را شناسایی می‌کنند؛ افرادی که علائم بالینی کرونا را دارند تست کرونا می‌دهند که همان تست پی‌سی‌آر است و واریانت‌های حال حاضر را شناسایی می‌کند؛ در مواردی که تست فرد مثبت می‌شود؛ بر اساس دستورالعملی که وزارت بهداشت ابلاغ کرده، با استفاده از کیت‌های تشخیصی اومیکرون، نوع ویروس کرونا شناسایی می‌شود و این که فرد به اومیکرون مبتلا شده است یا دلتا مشخص می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استفاده از کیت تشخیص اومیکرون، در مداخلات بهداشتی و مطالعات اپیدمیولوژیک اهمیت دارند که سیاست‌گذاران حوزه سلامت بدانند اومیکرون چه قدر در کشور شیوع دارد؛ تشخیص این‌که فرد به اومیکرون مبتلا شده یا دلتا در روند درمانی تفاوتی ایجاد نمی‌کند زیرا پروتکل درمانی ما وابسته به واریانت ویروس کرونا نیست؛ یعنی برای درمان کرونای فرد، الزاماً نیاز نیست که مشخص شود فرد به دلتا مبتلا شده یا اومیکرون و درمان بر اساس علائم بالینی خفیف، متوسط و شدید صورت می‌گیرد و داروها متناسب با شدت بیماری فرد تجویز می‌شوند.

رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی داشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به سؤالی مبنی بر بهترین زمان برای انجام تست کرونا تصریح کرد: حدود دو تا سه روز پس از بروز علائم کرونا، بهترین زمان برای تست دادن است؛ در این صورت اگر تست فرد منفی شود ولی احتمال ابتلای فرد به کرونا زیاد باشد؛ تست باید 24 تا 48 ساعت بعد دوباره تکرار شود.

ناجی درباره میزان کاذب بودن تست‌های منفی کرونا با شیوع سویه اومیکرون گفت: گاهی به دلیل نحوه و زمان نمونه‌گیری و مرحله بیماری، ممکن است تست کرونا اشتباهاً منفی شود که به آن تست منفی کاذب گفته می‌شود. میزان منفی کاذب شدن تست‌های کرونا، پس از شیوع اومیکرون تفاوتی نکرده زیرا در قسمت‌هایی که از آنها برای تشخیص ویروس کرونا استفاده می‌شود کمترین تغییرات رخ داده است.

وزیر بهداشت: 90 درصد مردم واکسن کرونا زده‌اند آمار کرونا در ایران| فوت 37 نفر در شبانه‌روز گذشته سودجویی با ادعای صدور کارت واکسن کرونا/ وزارت بهداشت: در حال پیگیری هستیم

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا تست کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۳۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ زمان افتتاح فرودگاه کربلا اعلام شد!

تین نیوز

مسئولان عراقی زمان افتتاح فرودگاه بین المللی کربلا را اعلام کردند. فرودگاه کربلا را انگلیسی ها می سازند و فرانسوی ها نیز طراحی آن را انجام دادند. 

به گزارش تین نیوز به نقل از IraqiNews.com، مقامات محلی استان کربلا روز پنجشنبه اعلام کردند که فرودگاه بین المللی کربلا در اوایل سال 2025 افتتاح خواهد شد. روزنامه السابه دیلی، روزنامه رسمی عراق به نقل از فرماندار کربلا توضیح داد که ساخت فرودگاه این شهر مقدس در حال حاضر با پیشرفت خوبی همراه است.  

نسیف الخطابی فرماندار کربلا تاکید کرد که این استان عراق سالانه میلیون ها بازدید کننده خارجی به خصوص در مناسبت های مقدس مانند سفر اربعین دارد و وهم اکنون شاهد پیشرفت قابل توجهی در زمینه های آموزش، بهداشت و خدمات است. 

این مقام عراقی پیشرفت تکمیل فرودگاه بین المللی کربلا را بیش از 75 درصد اعلام  کرد. ساخت فرودگاه در کربلا توسط یک شرکت بریتانیایی و طراحی آن نیز توسط یک شرکت فرانسوی انجام گرفته است که پس از تکمیل منعکس کننده میراث اسلامی و فرهنگی این منطقه از عراق خواهد بود. 

فرماندار کربلا خاطر نشان کرد که باند فرودگاه تکمیل شده است و سالن های ورود و خروج نیز به زودی تکمیل خواهد شد. او افزود که فرودگاه بین المللی کربلا به رشد اقتصادی استان کمک خواهد کرد و آن را به یک مقصد توریستی تبدیل خواهد کرد. 

این پروژه در چهار مرحله انجام خواهد شد. ظرفیت فرودگاه در فاز اول به سه میلیون مسافر در سال، 6 میلیون مسافر در فاز دوم، 18 میلیون مسافر در فاز سوم و در مرحله نهایی به ظرفیت جابجایی 20 میلیون مسافر در سال خواهد رسید. فرودگاه بین المللی کربلا مابین شهرهای نجف و کربلا و در فاصله 32 کیلومتری جنوب شرقی این شهر واقع شده است. 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اعلام زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها ؛ روند ثبت نام الکترونیک است
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ◄ زمان افتتاح فرودگاه کربلا اعلام شد!
  • آلونسو: هنوز کار زیادی برای انجام دادن باقی مانده است
  • توقف روند گلزنی عیسی در بدترین زمان ممکن
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • اعتراض مردم به روند کند ساخت طرح ۸۱۰۰ واحدی
  • محکومیت ۲۶ پرونده قصور پزشکی در پزشکی قانونی کرمانشاه
  • همکاری رئال مادرید با الاتحاد؛ کریم بنزما به اسپانیا رفت