Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا؛ طرح آزمایشی هوشمندسازی مدیریت زنجیره انتقال ویروس کرونا در کلانشهر تهران کلید خورد. بر همین اساس اجرای این طرح به کمک کیت‌های تشخیص سریع امیکرون، تولید شرکت سلامت الکترونیک برکت به صورت آزمایشی در ایستگاه مترو امام خمینی(ره) و مرکز بهداشت مهندس نادر تهران آغاز شد.

سردار محمدحسین سپهر، فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در حاشیه بازدید از نحوه اجرای این طرح، بر ضرورت شناسایی و ردیابی هوشمند بیماران تاکید و اظهار کرد: طرح هوشمندسازی مدیریت زنجیره انتقال در چهار بخش اصلی هوشمندسازی بیماریابی، هوشمندسازی ردیابی و رهگیری، هوشمندسازی محدودیت‌ها و قرنطینه، هوشمندسازی کنترل و نظارت انجام می‌پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه سجاد مروجی مدیرعامل شرکت سلامت الکترونیک برکت نیز با اشاره به اینکه شناسایی ویروس در عرض 15 دقیقه به کمک این کیت‌ها امکان‌‌پذیر است، گفت: پس از انجام تست، بارکد کیت، کد ملی بیمار، کد ملی نمونه‌گیر و تاریخ و محل نمونه‌گیری به‌صورت دیجیتال ثبت می‌شود و پس از آن ردیابی افراد مرتبط با فرد آلوده به صورت هوشمند انجام می شود.

به گفته وی، اجرای این طرح زمینه‌ساز اعمال قرنطینه هوشمند خواهد بود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۳۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان

 حمید علیدادی سلیمانی گفت: با تلاش همکاران این شرکت ۱۵۰۰ دستگاه کنتور نصب شد که این تعداد در هشت سال گذشته بی‌سابقه بود.
 

وی افزود : کشاورزان می‌توانند با اقدام برای نصب کنتور هوشمند از تسهیلات بدون بهره استفاده کرده و هزینه‌های آب بهای خود را کاهش دهند.

وی با اشاره به اینکه بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۳ هزینه آب مصرفی چاه‌های کشاورزی مجاز فاقد شمارشگر به شکل قابل‌توجهی افزایش می‌یابد، بیان کرد: بر اساس بند "ب" تبصره هفت قانون بودجه سال ۱۴۰۳ و برای حفظ و صیانت از آبخوان‌های کشور، شرکت‌های آب منطقه‌ای مکلف شده‌اند از چاه‌های مجاز دارای کنتور هوشمند بر اساس برداشت مجاز آنها در صورت رعایت الگوی کشت ابلاغی یا کشت محصولات اساسی کشاورزی و راهبردی (استراتژیک) کشور به ازای هر مترمکعب برداشت آب از آبخوان‌ها معادل ۲۰۰ ریال و در صورت عدم رعایت شراط مذکور معادل ۵۰۰ ریال هزینه دریافت کنند.
علیدادی سلیمانی تصریح کرد: این در حالی است که برای چاه‎های مجاز فاقد کنتور هوشمند در صورت رعایت الگوی کشت ابلاغی یا کشت محصولات اساسی و راهبردی تا سقف ظرفیت پروانه بهره‌برداری به ازای هر مترمکعب برداشت آب معادل ۳۰۰ ریال و در صورت عدم رعایت شرایط مذکور معادل ۷۰۰ ریال هزینه دریافت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • سازوکار‌ها و آمادگی‌ها برای اجرای دور دوم انتخابات مجلس
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند