Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سعید اشکانی‌فر افزود: بر اساس بررسی‌های انجام شده، کیت‌های توزیع شده به میزان قابل توجهی قابلیت تشخیص سویه اُمیکرون را دارند و در حال حاضر کیت‌های مورد نیاز در اختیار آزمایشگاه‌ها و درمانگاه های منتخب زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار گرفته است.

وی در باره تست‌های فوری کرونا نیز گفت: این تست‌ها برای  غربالگری و رهگیری بیماری در دوران اوج شیوع کرونا کاربرد مناسب دارند و باعث می شوند از مراجعه بیمار به مراکز تشخیصی سطح بالاتر و ایجاد ازدحام غیرضروری در بیمارستان‌ها جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره امور آزمایشگاه‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه توزیع آزمایشگاه ها در مناطق شهر و حاشیه شهر نیز افزود: به گونه ای برنامه ریزی شده است که تفاوتی بین کیفیت و کمیت خدمات رسانی در امور مربوط به آزمایشگاه‌ها پدیدار نشود و همه مردم بتوانند به صورت عادلانه از خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه نظارت های مستمر در راستای رعایت تعرفه ها در آزمایشگاه ها صورت می گیرد ادامه داد: تلاش می‌شود نظارت‌ بر آزمایشگاه‌های زیرپوشش این دانشگاه به صورت محسوس و سرزده انجام شود تا ضمن ارتقای کیفیت خدمات رسانی، دریافت تعرفه‌ها نیز مورد بررسی قرار گیرد.

اشکانی‌فر با تاکید بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و حفظ فاصله اجتماعی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا گفت: شهروندان در صورت ابتلا به علائم بیماری به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت یا کلینیک‌های سطح یک مراجعه نمایند تا بتوان با تشخیص زودرس نسبت به درمان بهنگام آن اقدام کرد.

وی افزود: آزمایشگاه‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد آمادگی کامل برای مواجهه با موج احتمالی شیوع کرونا را دارا هستند.

هم اکنون ۴۲ مرکز منتخب کرونا در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد دایر است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیرپوشش دارد.

ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

از بین ۳۳ شهرستان خراسان رضوی هم اکنون فقط گناباد در وضعیت زرد و بقیه شهرستانهای استان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

برچسب‌ها کرونا کیت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیمارستان امام رضا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا کیت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد کرونا کیت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیمارستان امام رضا دانشگاه علوم پزشکی مشهد آزمایشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۰۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!

آفتاب‌‌نیوز :

انتشار خبر فوت دکتر زهرا ملکی قربانی در جاسک باعث ایجاد شایعات و نگرانی‌هایی در بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی، فوت این پزشک طرحی در شهرستان جاسک را تکذیب می‌کند و از رسانه‌ها و سایر افراد جامعه تقاضا دارد که اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری نمایند.

مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت ایشان در بیمارستان پارسیان در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کردند؛ و فوت ایشان در تهران اتفاق افتاده است.

هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچیک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز به کار ایشان در استان هیچ‌گونه مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه مطرح نشده است؛ به همین دلیل فوت نامبرده هیچ گونه ارتباط کاری نمی‌تواند داشته باشد.

لازم به ذکر است که شیفت بعدی دکتر ملکی در بیمارستان پارسیان از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شد. بنابراین، اخبار منتشر شده مبنی بر فوت ایشان در جاسک نادرست بوده و بر اساس آخرین اخبار و گزارشات فوت ایشان در تهران مورد تأیید است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد