Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت گفت: کیت‌های اومیکرون به اندازه کافی تامین شده و در اختیار مراکز تشخیصی قرار داده شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سید حسین صفوی با بیان این که کیت‌های تشخیص "اومیکرون" به اندازه کافی در کشور تأمین و در اختیار مراکز تشخیصی قرار داده شده است؛ گفت: پس از شیوع کرونا ظرفیت تولید کیت‌های تشخیصی در کشور وجود نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا کیت‌های تشخیصی به صورت وارداتی تأمین شد و شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌هایی که درخصوص کیت‌های آزمایشگاهی فعالیت داشتند شروع به تولید این کیت‌ها کردند.

وی گفت: از آنجایی که تست و رصد کرونا بسیار اهمیت داشت تعداد زیادی تست کرونا در کشور صورت گرفت و کیت‌های آزمایشگاهی برای تشخیص کرونا از طریق شرکت‌های داخل کشور تأمین شد و تعداد بسیاری از این کیت‌ها به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور توزیع شد.

رئیس هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران افزود: درخصوص کیت‌های اومیکرون هم در حال حاضر شرکت‌های تولیدکننده کیت‌های آزمایشگاهی در حال تولید هستند و تعدادی از این کیت‌های تولید شده در اختیار دانشگاه‌های کشور قرار می‌گیرد و مراکز تشخیصی و آزمایشگاه‌ها می‌توانند این تست را انجام بدهند.

وی همچنین گفت: ما روزانه در کشور بیش از 150 هزار تست انجام می‌دهیم و برای تشخیص کرونا، کیت‌هایی که در کشور وجود دارد کفایت می‌کند و می‌تواند کرونا را تشخیص بدهد.

صفوی در پایان گفت: از جهت الگوهای اپیدمیولوژیک تشخیص نوع ویروس هم اهمیت دارد و کیت‌های اومیکرون به اندازه کافی تأمین شده و در اختیار مراکز تشخیصی قرار داده شده است.

افزایش احتمال ابتلای مجدد به کرونا با شیوع "اومیکرون""اومیکرون" در یک هفته گونه غالب کرونا در آمریکا شدچگونه نقشه کرونایی کشور "آبی" شد؟! + نمودار و جداولوزیر بهداشت: در یک هفته به اندازه کل جمعیت امارات واکسن کرونا تزریق کردیم

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کیت تشخیص کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا کیت تشخیص کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا کیت های تشخیص مراکز تشخیصی مراکز تشخیص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۱۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا کودکستان‌های کشور رتبه بندی می‌شوند؟

همتی فر، سرپرست سازمان تعلیم و تربیت کودک گفت: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، متولی مجموعه مراکزی است که در حوزه تربیت کودکان زیر هفت سال فعالیت می‌کنند.

وی افزود: این سازمان باید آیین‌نامه‌ها را مصوب و ساماندهی کرده و مجوزها را  تحت نظر خود در بیاورد.

او ادامه داد: سازمان تعلیم و تربیت کودک در انتهای سازماندهی و ساماندهی مراکز فعال پیشین است. مجوز این مراکز بر اساس قوانین و ضوابط جدید مورد بررسی و پالایش قرار می‌گیرد.

سرپرست سازمان تعلیم و تربیت کودک تصریح کرد: به علت ساماندهی کودکستان‌ها، این مراکز و مربیان رتبه‌بندی نمی‌شوند.

گفتنی است که پیش از این همتی فر در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان تصریح کرده بود: مراکز باید خود را با قوانین جدید تطبیق داده و در صورت نیاز قوانین خود را اصلاح کنند و پایگاه اطلاعاتی این مراکز ایجاد و به مردم اعلام می‌شود.

رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک اظهار کرد: فرایند مجوزدهی در سراسر کشور به صورت همزمان و مجازی انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • فعال کردن مراکز اقتصادی وداشتن مرکز هوشمند
  • فعال کردن مراکز اقتصادی وداشتن مرکزهوشمند
  • اردبیل در شاخص بهره وری نیروی کار پنجم کشور است
  • آیا کودکستان‌های کشور رتبه بندی می‌شوند؟
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند