Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، در شرایطی که واکسیناسیون در دنیا در حال انجام است و شرایط در مقایسه با دو سال گذشته کمی بهتر شده است، خبری از انتشار سویه جدیدی از ویروس کرونا در آفریقا نگرانی‌هایی را ایجاد کرده است. سازمان بهداشت جهانی در گزارشی اعلام کرد که این سویه تعداد زیادی جهش داشته و شواهد اولیه حاکی از احتمال افزایش مبتلایان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت: کیت اُمیکرون نداریم

دکتر عین اللهی، وزیر بهداشت هفتم آذر اعلام کرد که  موردی از ابتلا به سوید جدید کرونا که در آفریقای جنوبی شایع شده، در کشور گزارش نشده است و تا کنون هم خبری رسمی از شناسایی مبتلایان به سویه جدید منتشر نشده است. عین اللهی سه روز پیش در حاشیه گردهمایی معاونین تحقیقات و فناوری از نبود کیت تشخیص این سویه در کشور خبر داد و عنوان کرد: آمادگی مقابله با امیکرون را داریم اما کیت تشخیص هنوز وارد نشده و در تلاشیم سریع‌تر تهیه شود، اما از نظر ژنتیک در حال بررسی این ویروس هستیم و برای مقابله با این ویروس آمادگی داریم.

این درحالی است که شروین شکوهی رییس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم در گفت‌وگویی عنوان کرده بود که تست‌های موجود کرونا این سویه را به راحتی شناسایی می کنند و  تست کرونای افرادی که به سویه امیکرون مبتلا هستند هیچ تفاوتی با گونه های دیگر کرونا ندارد و قابل شناسایی است.

می‌توانیم هر واریانتی را در کشور شناسایی کنیم

مسعود یونسیان؛ دبیر کمیته اپیدمیولوژی و پژوهش کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز هم در پاسخ به این سوال که آیا این موضوع که ما کیت تشخیص واریانت‌های مختلف کرونا مثل اُمیکرون را در اختیار نداریم، صحت دارد، گفت: این موضوع به دو دلیل صحت ندارد؛ یکی اینکه ما سه تکنولوژی برای تشخیص واریانت جدیدی که وارد کشور می‌شود، داریم یکی از تکنیک‌ها روش سنگر است که الزاما تمام ژن‌ها را بررسی نمی‌کند اما می‌توان ژن‌های واریانت جدید را ردیابی کرد و با همان تکنیکی که چندان هم پیشرفته و به روز نیست اما در کشور وجود دارد و می‌توان با استفاده از آن تعداد قابل ملاحظه‌ای تست انجام داد، می‌توانیم هر واریانتی مانند اُمیکرون، دلتا و آلفا و سایر واریانت‌ها را در کشور شناسایی کنیم.

او افزود: تکنولوژی پیشرفته‌تری هم تحت عنوان ان جی اس یا نسل جدید توالی‌یابی هست که می‌توان با استفاده از آن نه تنها اُمیکرون بلکه هر واریانت جدیدی که هنوز در دیگر کشورها هم گزارش نشد را تشخیص داد که این تکنولوژی را ما در سه نقطه کشور داریم. اگرچه تعداد تستی که می‌توان با استفاده از آن انجام داد با توجه به هزینه‌ها و محدودیت تعداد دستگاه‌ها، تعداد قابل ملاحظه‌ای نیست اما برای اینکه بتوانیم واریانت مشخصی را شناسایی کنیم نیاز به تکنولوژی ان جی اس نداریم و با همان تکنولوژی سنگر هم می‌توانیم حجم قابل ملاحظه‌ای تست انجام داد.

دبیر کمیته اپیدمیولوژی و پژوهش کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا عنوان کرد: دلیل سوم که اتفاقا به موضوع سویه اُمیکرون بازمی‌گردد این است که حتی با کیت‌های پی سی آر می‌توان غربالگری قابل قبولی را انجام داد. انواعی از کیت‌ها هستند که روی سه ژن متمرکز هستند و اگر یکی از این ژن‌ها که اصطلاحا به عنوان اس شناخته می‌شود، منفی باشد نشان می‌دهد که این واریانت دلتا نیست و با توجه به اینکه واریانت غالب کشور ما و همه دنیا به غیر از تعداد معدودی دلتا است، بنابراین واریانتی که تست تشخیص داده یا دلتا خواهد بود یا اُمیکرون پس اگر از همان کیت پی سی آر که در داخل تولید می‌شود استفاده کنیم می‌توانیم این واریانت را تشخیص دهیم. بنابراین ما ظرفیت این کار را در کشور داریم و امیدوارم که این ظرفیت توسعه پیدا کرده و کامل شود.

مبنا را باید بر وارد شدن اُمیکرون به کشور قرار دهیم

او تاکید کرد: گزارش‌ها از مشاهده نشدن اُمیکرون در کشور صحت دارد اما باید از ظرفیت‌های موجود در کشور استفاده کنیم تا با خیال راحت‌تری بگوییم که واقعا اُمیکرون در کشور وجود ندارد یا ما هنوز نتوانسته‌ایم آن را تشخیص دهیم. البته در نهایت باید فرض کنیم که این واریانت وارد کشور شده است به این دلیل که طبیعتا با توجه به شناسایی آن در کشورهای غرب و شرق ما دلیلی ندارد که در ایران هم دیده نشود چراکه حتی در کشورهایی که با محدودیت شدید و بستن مرزها مراقبت کردند هم اُمیکرون شناسایی شد. مبنا را باید بر وارد شدن قرار دهیم و با واکسیناسیون مراقبت‌ها را بیشتر کنیم.

به گزارش ایسکانیوز، تشخیص سویه جدیدی از کرونا در کشور به تنهایی استرس‌زا است و اگر مسئولان رده بالای کشور هم در انتقال اخبار و اطلاعات پیرامون سویه‌های کرونا، نحوه تشخیص، علائم و غیره دقت نظر لازم را نداشته باشد هم به ایجاد تشویش در جامعه دامن می‌زنند و هم موجبات بی‌اعتمادی را فراهم می‌کنند پس دقت نظر در ارائه اخبار پیرامون کرونا بسیار اهمیت دارد.

انتهای پیام /

پرستو خلعتبری کد خبر: 1121665 برچسب‌ها کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۲۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با فرار مالیاتی به دلالان پتروشیمی رسید

سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور از شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی در استان فارس خبر داد. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش  خبرگزاری تسنیم، شاهین مستوفی سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور با علام شناسایی فرار مالیاتی در اداره کل امور مالیاتی استان فارس گفت: در راستای رسیدگی به اسناد و مدارک به¬دست آمده از اجرای بازرسی مالیاتی موضوع ماده (181) قانون مالیات¬های مستقیم یک شرکت فعال در زمینه تولید فوم ساختمانی، فردی به عنوان دلال مواد اولیه پتروشیمی شناسایی شده است که با توجه به اجرای بازرسی های صورت گرفته از محل فعالیت شخص نامبرده، مشخص شد در بازه زمانی سال‌های  1397 لغایت 1401 فروشی بالغ بر 860  میلیارد تومان فروش مواد اولیه پتروشیمی خارج از شبکه رسمی کشور داشته است.

مستوفی افزود: شخص مذکور مطابق اطلاعات موجود در سامانه‌های ‌مالیاتی، صرفا مبلغ 100 میلیارد تومان فروش در اظهارنامه مالیاتی سال 1401 ابراز نموده است که در همین راستا اقدامات قانونی مبنی بر تنظیم گزارش مالیاتی و مطالبه مالیات و جرائم متعلقه در منابع مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده از مودی در موعد مقرر قانونی، در حال انجام می¬باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان
  • تشییع پیکرهای شهدای گمنام در سراسر کشور
  • پیکرهای شهدای گمنام در سراسر کشور تشییع شدند
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست
  • شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • مبارزه با فرار مالیاتی به دلالان پتروشیمی رسید
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)