Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-04@20:26:30 GMT

تولید کیت تشخیص اُمیکرون توسط یک شرکت دانش بنیان +فیلم

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۱۶۹۵۱

تولید کیت تشخیص اُمیکرون توسط یک شرکت دانش بنیان +فیلم

‍‍‍‍‍‍

فناوران ایرانی در یک شرکت دانش بنیان، موفق به تولید کیت تشخیص اُمیکرون، سویه جدید کرونا شدند.

به گزارش مشرق، دکتر حمزه چوبین، متخصص ویروس شناسی و فناور یک شرکت دانش بنیان با اشاره به توانایی ایران در تولید کیت تشخیص اُمیکرون افزود: در شیوه سویه‌های قبلی همچون، انگلیسی، هندی و دلتا موفق شدیم برای نخستین بار در ایران کیت تشخیصی افتراق سویه‌ها را طراحی کنیم و به تولید انبوه برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در تشخیص کرونا، کیت‌های (پی سی آر) استفاده می‌شد که با طراحی نسل جدید کیت‌ها توانستیم امکان تشخیص نوع سویه را فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید

پای اُمیکرون به کشور باز شده است؟

آقای چوبین افزود: پیش از این برای تعیین نوع سویه باید آزمایش‌ها با هزینه و صرف زمان بالا انجام می‌شد که حالا این کیت‌ها با همکاری انستیتو پاستور تولید و در کشور توزیع شده است.

وی در خصوص تعیین اُمیکرون گفت: سویه جدید اُمیکرون با غفلتی که در آفریقای جنوبی برای واکسیناسیون انجام شد فرصت جهش پیدا کرد که در کیت‌های جدید در کمترین زمان افتراق نوع این ویروس با سویه‌های قبلی مشخص خواهد شد و شرایط قرنطینه زود هنگام و کنترل شیوع سریع را فراهم می‌کند.

این فعال فناور ادامه داد: کاهش هزینه و زمان در تشخیص نوع سویه از مزایای این نوع کیت نسل جدید است که صفر تا صد در ایران بومی شده است و هم اکنون درخواست برای صادرات آن از طرف کشورهای مختلف وجود دارد.

گفتنی است؛ این گونه جهش‌یافته ویروس که برای نخستین بار در آفریقای جنوبی شناسایی شده «اُمیکرون» نام گرفت و به دلیل جهش‌های متعددی که در این ویروس ایجاد شده، جزو «سویه‌های نگران‌کننده» طبقه‌بندی شده است.

لینک دانلود

این سویه دارای ۵۰ جهش است که بیش از ۳۰ جهش روی پروتئین اسپایک رخ داده است یعنی دو برابر بیش از سویه دلتا که در هند شناسایی شد.

هنوز مشخص نیست که این سویه از ویروس کرونا تا چه حد اثربخشی واکسن‌ها را تحت تأثیر قرار خواهد داد و در این زمینه نیاز به اطلاعات و مطالعات بیشتری است.

پوشش واکسیناسیون کرونا در آفریقای جنوبی در زمان شناسایی این ویروس، کمتر از ۲۸ درصد بوده است که می‌توان بخشی از علت جهش را مرتبط با درصد پایین واکسیناسیون در این سرزمین دانست، همچنین ممکن است این بیماری در بدن فرد مبتلا به اچ آی وی رشد کرده باشد.

با وجود جهش‌های مکرر ویروس اُمیکرون، روش‌های پیشگیری از ابتلا به این سویه نیز همانند قبل، شامل شست و شوی مداوم دست‌ها، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و واکسیناسیون است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو کیت تشخیص کرونا امیکرون شرکت دانش بنیان ساخت ایران سلامت کیت تشخیص ا میکرون سویه ها کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۶۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: براساس اعلام سازمان شیلات، سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 13 کیلوگرم برآورد شده است درحالی که میانگین جهانی آن حدود 20 کیلوگرم است.

یک بخشی از کمبود مصرف سرانه به دلیل ذائقه ایرانی است که به دلیل  بوی ماهی و تیغ ماهی، خانوارها به خاطر پخت و پز آنها با مشکل مواجه می‌شوند. متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه غذاهای دریایی راهکاری مبتکرانه برای این مشکل طراحی کردند.

خانلر مدیرطرح این شرکت دانش‌بنیان گفت: در راستای تکمیل زنجیره تأمین آبزیان و در راستای فرآورده‌های شیلاتی، تولید سوسیس و کالباس ماهی را در دستور کار قرار دادیم که برای نخستین بار 13 محصول سوسیس و کالباس را از ماهی "سیوس" تولید کردیم.

وی تصریح کرد: این محصولات بدون ماده نگهدارنده تا یک ماه قابلیت نگهداری دارد که همین امر،‌ ثبت اختراع شده است.

خانلر گفت: سوسیس‌هایی که در خارج از کشور از جمله چین و اروپا تولید می‌شود به شدت طعم ماهی دارد و برای مصرف‌کننده و ذائقه ایرانی اصلاً‌ مناسب نیست و ما توانستیم بعد از 15 سال کار تحقیقاتی، با بومی‌سازی خط تولید، قیمت تمام‌شده را پایین بیاوریم.

حذف بو و طعم نامطبوع ماهی در کنار حفظ همه خواص مفید آن،‌ فراپاستوریزه بودن و هضم راحت از ویژگی‌های این محصول دانش‌بنیان است.

از ویژگی‌های دیگر دانش‌بنیانی این محصول می‌توان به استفاده از یک چهارم حد مجاز نیترید سدیم و تعداد میکروارگانیسم صفر اشاره کرد.

این فرآورده که از محصولات فناورانه صنایع غذایی است در راستای توسعه سهم بازار کشورمان در این حوزه، قیمتی ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی دارد. این فرآورده دانش‌بنیان ایرانی تاکنون به کشورهای عراق، عمان، قطر و امارات صادر شده است.

دیگر خبرها

  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد