Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عبدالکریم گراوند روز دوشنبه در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا در استان بوشهر افزود: تامین این کیت‌های آزمایشگاهی جدای از سهمیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در راستای کمک به دانشگاه علوم پزشکی و سرعت بخشی در امر بیماریابی انجام شده است   

وی بیان کرد: استانداری بوشهر هر چه امکان داشته تاکنون برای کنترل ویروس کرونا کمک کرده و هیچ کوتاهی در این زمینه صورت نگرفته است چون معتقدیم امروز مردم به این کمک‌ها نیاز دارند و فردا که شرایط بهتر شد دیگر نیازی در این زمینه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گراوند با اشاره به روند کاهشی شیوع و همه گیری ویروس کرونا در استان بوشهر ادامه داد: این آرامش ما را نباید دچار غفلت کند و براساس تاکید نظام سلامت بزرگترین کمک به مجموعه بهداشت و درمان رعایت پروتکل‌ها است در همین راستا همه ملزم به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی هستند.

وی اضافه کرد: مدیریت بیماری کووید ۱۹ تنها بر عهده دانشگاه علوم پزشکی نیست و همه دستگاه‌های اجرایی و اصناف باید در راستای مسئولیت اجتماعی خود در این مسیر در کنار دانشگاه باشند تا بتواند این بیماری را مدیریت کند.

استاندار بوشهر گفت: به دلیل شرایط خاص آب و هوایی استان بوشهر در فصل تابستان و نبود تهویه مناسب بوشهری‌ها با توجه به پیک‌های ویروس کرونا دومین تابستان تلخ خود را درحال سپری کردن هستند.

وی تاکید کرد: دستگاه‌های نظارتی وظایف نظارتی خود را به بازرسی دانشگاه علوم پزشکی واگذار نکنند و کار نظارتی را همچنان با دقت انجام و با متخلفان براساس دستورالعمل برخورد کنند.

گراوند ادامه داد: همچنین فرمانداران شهرستان‌هایی که براساس آمار هنوز درصد بیماری در آنها بالا است کمک کنند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از این حالت خارج شوند.

وی یادآور شد: فرمانداران در راستای کنترل بیماری و جلوگیری از چرخش ویروس با هماهنگی دستگاه قضایی با کسانی که نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی بی توجهی می‌کنند، بدون اغماض برخورد کنند.

گراوند با اشاره به ساخت نخستین بیمارستان شهرهای جدید کشور در شهر جدید عالی شهر در استان بوشهر گفت: این بیمارستان با ظرفیت ۳۰ تخت در حال آماده سازی است و انتظار می‌رود با کمک وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی این مرکز درمانی با توجه به ضرورت و نیاز هر چه سریع‌تر تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی همچنین در باره بیمارستان پایگاه هوایی بوشهر افزود: این بیمارستان ۲ طبقه دارد که انتظار می‌رود با توجه به نیاز نیروهای مسلح مجوز تجهیز آن برای کمک به مردم صادر شود.

گراوند همچنین بر ضرورت همکاری شهرداری‌ها و دهیاری‌ها با دانشگاه علوم پزشکی در این شرایط خاص تاکید کرد.

وی درمورد فعالیت حضوری مدرسه‌ها در اول مهر ماه گفت: بازگشایی مدرسه‌ها منوط به تصمیم گیری ستاد ملی کرونا است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۲۳۳ هزار دانش‌آموز در قالب ۱۰ هزار کلاس درس در ۲ هزار مدرسه سال تحصیلی خود را آغاز کنند.

علیمراد کرمی افزود: براساس اطلس آموزشی ۱۹ درصد آموزش‌ها  در استان بوشهر حضوری،  ۸۵ درصد مجازی، ۵۸ درصد تلویزیون و ۱.۵ درصد از دانش آموزان دسترسی به آموزش نداشتند و از طریق درسنامه آموزش‌ها را فرا گرفتند.

وی ادامه داد: هرچند با به روز کردن و تقویت توانمندی‌ها کار آموزش به صورت مجازی در سال گذشته پی‌گیری شد اما فاصله گرفتن از مدرسه و حضور نیافتن در سر کلاس‌های درس موجب بروز آسیب‌هایی برای دانش آموزان می‌شود.

کرمی در باره واکسیناسیون معلمان گفت: در زمان حاضر ۹۸ درصد معلمان استان بوشهر دُز اول واکسن را دریافت و از روز گذشته نیز تزریق نوبت دوم واکسن معلمان آغاز و پیش بینی می‌شود تا اول مهرماه کار واکسیناسیون معلمان در استان بوشهر به سرانجام برسد.

برچسب‌ها بوشهر ویروس کرونا مدارس استانداری بوشهر پروتکلهای بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر ویروس کرونا مدارس بوشهر ویروس کرونا مدارس استانداری بوشهر پروتکلهای بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۹۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حمزه‌لو در حاشیه برگزاری پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، گفت: نمایشگاهی که امسال در کنگره برپا شده مانند سنوات گذشته مورد استقبال وسیع شرکت‌های داخلی و خارجی قرار گرفته است به نحوی که بیش از ۲۱۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند.

وی افزود: در حوزه آزمایشگاه‌های پزشکی این نمایشگاه شناخته شده است و همکاران از سراسر کشور برای حضور در کنگره و نمایشگاه شرکت داشتند، که شرکت‌های دانش بنیان از داخل کشور نیز در نمایشگاه حضور داشتند و محصولات خوبی را ارائه کردند.

حمزه‌لو با اشاره به رونمایی که در نمایشگاه امسال انجام شد، اضافه کرد: در این کنگره از دستگاهی که تحول عمده‌ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی ایجاد کرد رونمایی شد، این دستگاه بر اساس طیف سنجی کار می‌کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می‌کند.

دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درباره اینکه راهکار برون رفت مهاجرت آزمایشگاهیان، بیان کرد: در سنوات اخیر موج مهاجرت در تمام رشته‌های پزشکی زیاد شده است و افراد مستعد که امکانات و پتانسیل کار کردن را دارند به دلیل مشکلات عدیده، مهاجرت می‌کنند.

حمزه‌لو افزود: اگر اتفاقاتی در حوزه آموزش این افراد بیافتد و مسیر تحصیل در علوم آزمایشگاهی کوتاه شود انگیزه این افراد برای ماندن بیشتر خواهد شد.

وی توصیه کرد: باید به حوزه آزمایشگاه‌ها توجه ویژه شود چرا که یکی از بخش‌های مهم در نظام سلامت هستند و بسیاری از تشخیص‌ها بدون آزمایشگاه امکان پذیر نیست.

دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: باید در تمام حوزه‌ها مانند تربیت نیروی انسانی، تأمین کیت، مواد و تجهیزات توجه شود تا بتوان از مهاجرت آزمایشگاهیان جلوگیری کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال